OLIE AZIJNEN & VINAIGRETTES 

CAUVIN Logo 2015 CARRE    cauvin-huile-picture-1 cauvin-1Liter   

cauvin-oil-omega-picture-5 cauvin-vinaigrettes-picture-1   cauvin-pizza oil-28.02.2013

Huile CAUVIN, ook bekend als CAUVIN Oils, is de Franse marktleider in speciale oliën. Op de Biobeurs 2016 in Zwolle heeft VegaMania de biologische oliën, azijnen en vinaigrettes van deze Franse producent geïntroduceerd. Hiermee zijn de oliën van CAUVIN – die reeds bekendheid genieten in de professionele keuken, ook beschikbaar voor hobbykoks en iedereen die smaak weet te waarderen. Sinds haar oprichting in 1930 heeft CAUVIN Oils zich toegelegd op de productie van olijfolie. Dankzij haar specialisatie, constante kwaliteit voedingswaarde en diversiteit in soorten, smaken en gebruik heeft ze haar internationale reputatie gevestigd met een breed assortiment conventionele en biologische olijfolie, notenolie, grillolie, azijnen en vinaigrettes. Bijzonder zijn de assortimenten Discovery oils en Health & Nutrition oils. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op of raadpleeg de website van CAUVIN voor zeer uitgebreide informatie over het assortiment, de voedingswaarden, hulp bij het kiezen van de juiste olie en voor inspirerende recepten.

ENTEPRENEURS + ENGAGES Certificering          

In 2016 is aan CAUVIN OILS als eerste in haar specialiteit het Franse Entrepreneurs + Engages certificaat toegekend. Dit certificaat werd in 2014 in Frankrijk ingevoerd door de FEEF (Federation of Entrepreneurs and  Companies of France) en wordt toegekend aan ecologische bedrijven die op respectvolle wijze met hun werknemers, toeleveranciers en afnemers omgaan. Door controles van de onafhankelijke organisatie ECOCERT wordt aan consumenten de duurzaamheid van de producten gegarandeerd.

Barcelonesa

Experts in allergene vrije mayonaise en sauzen

 ♥100% plantaardig  ♥0% cholesterol  Laag in calorieën  GMO-vrij  Allergenen vrij  Geen chemische geur-, kleur- of zoetstoffen Halal  Veganistisch

Barcelonesa food ingredients is een Spaanse fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en het vercommercialiseren van allergene vrije voedingsproducten op plantaardige basis voor mensen die lijden aan coeliakie en voedselintoleranties. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit, niet genetisch gemodificeerd en zonder toevoeging van  chemische geur-, kleur- of zoetstoffen.

Bij de vervaardiging van de producten wordt rekening gehouden met de volgens EU wetgeving toegestane hoeveelheden zout en zijn de producten vrij van alle 14 op de EU lijst voorkomende voedsel allergenen. Dus geen:ei, melk, gluten, soja, mosterd, sesamzaad, vis, schaal- en weekdieren, pinda, noten, selderij, lupine, sulfiet.

Professioneel gebruik  Allergenfree Free Mayo-foodservice                                                                                                                              De mayonaise en sauzen zijn in natte en droge vorm leverbaar en in emmers vanaf 1 liter. In poedervorm ook in zakken van 25 kilo. Handig voor bijvoorbeeld buffetten zijn de one-serving verpakkingen. Uw wensen met betrekking tot de verpakking bespreken we graag, er is veel mogelijk.

De mayonaise en sauzen van Barcelonesa zijn er voor iedereen!

 

Excealoe-plantlogoBiologische ALOE VERA producten uit Spanje  logo_EU_ORGANIC_FARMING

Het Zuid-Spaanse EXCEALOE S.L. is sinds 2014 Europa’s grootste verbouwer van biologische aloë vera. Om de kwaliteit te waarborgen en blijvend onderzoek te doen naar een betere opbrengst, wordt samengewerkt met universiteiten en kennisinstituten. Niet verbazingwekkend dat dit inmiddels geresulteerd heeft in de ontvangst van vele kwaliteitskeurmerken. Het bedrijf wilt wereldwijd marktleider worden voor de allerhoogste kwaliteit aloë vera.

aloevera plant-website-f 030 aloevera-fase1-website-f 003 aloevera-fase2-filete aloe  650x365-aloe-vera-gel aloe-vera-blad en gel pure aloe vera juice aloe vera tacos-paste aloe vera pate aloe vera tacos moisturizing-cream  aloe-vera-shoap liquid-shoap

De aloë vera plant wordt al honderden jaren gebruikt vanwege haar gezonde en geneeskrachtige kwaliteiten en wordt ook in de sport- en verzorgingssector dankbaar toegepast. Het sap van Aloë Vera is rijk aan vitaminen, verzachtend, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

VegaMania is exclusief importeur/distributeur van het Excealoe assortiment, bestaande uit food en non-food producten.

Aloë Vera food & drinks

 • aloë vera sap
 • aloë vera sap met citroen
 • aloë vera sap met xanthan
 • aloë vera jam
 • aloë vera ijs
 • aloë verapaté van aloë vera en olijven

Aloë vera cosmetica en verzorgingsproducten                          

 • Aloe vera Oil, Argan and Rosa Moschata (30 cc)
 • Aloe vera and Almond (200 cc)
 • Aloe vera  Shampoo (200 cc en 500 cc)
 • Aloe vera Liquid Soap (200 cc en 500 cc)
 • Aloe vera Hand Cream, tube (50 cc)
 • Aloe vera Hand Cream, jar (50 cc en 100 cc)
 • Aloe vera After Shave, tube (50 cc en 100 cc)
 • Aloe vera Facial Tonic (200 cc)
 • Aloe vera  pure gel (250 cc en 500 cc)
 • Aloe vera pure gel , tube (50 cc en 100 cc)
 • Handmade Aloe vera Soap with Olive Oil (100 g)

Aloë vera voor fabrikanten en horeca professionals

Wij leveren 100% pure aloë vera voor makkelijk gebruik in dranken en gerechten en als grondstof of half-fabricaat in de vorm van:

 • aloë vera bladen
 • aloë vera in blokjes
 • aloë vera gel en aloë vera puree

 

sushi-con-aloe       TIP: aloë vera smaakt ook heerlijk als sushi!

 

ijs, sorbets en lactose- en glutenvrije granitas

MONSU_gelato_cioccolato_72dpiMONSU_gelato_cannolo_72dpiMONSU_gelato_nocciola_72dpiMONSU_gelato_mandorla_72dpi

MONSU_sorbetto_fragola_72dpiMONSU_sorbetto_limone_72dpiMONSU_gelato_pistacchio_72dpi

MONSU_granita_menta_72dpiMONSU_granita_limone_72dpimunt en citroen granita    

Zoete verleiders zijn de ice creams en granitas van het Italiaanse Monsù. Deze Siciliaanse ijsfabrikant bevestigt maar weer eens dat de Sicilianen de kunst van het ijs maken als geen ander beheersen! De granitas, bij ons bekend als schaafijs, zijn lactose- en glutenvrij. Een uniek product, omdat Monsù een van de weinige fabrikanten is die diepvries granitas levert! Ideaal, want zo kunnen degenen met een lactose- en glutenallergie het hele jaar door van een ijsje genieten. En heeft u ze te gast, dan is er ook voor hun een ijsje.

De Monsù ice cream en granitas zijn nog niet in de winkel verkrijgbaar. Raadpleeg onze website regelmatig voor verkooppunten.

 

MicroFoodPuffins_Apple_1
Puffins fruitsnacks zijn een creatie van het familiebedrijf MicroFood, gevestigd in Polen. Het idee is ontstaan vanuit de passie om gezonde snacks te ontwikkelen, zonder enige toevoeging van andere producten, maar wel met behoud van de authentieke smaak en voedingswaarden.
Door het combineren van de fruitdrogingstechnologie met de vacuümmethode is MicroFood er in geslaagd een 100% natuurlijke vruchtensnack te ontwikkelen, die ook nog eens biologisch, suikervrij en glutenvrij is.
De naam ‘Puffin’ is de Engelse naam voor de papegaaiduiker, een zeevogel met een papegaaisnavel in verschillende kleuren, die bij het landen de bijzonderheid heeft zijn lichaamsvolume zowat te verdubbelen. Omdat het volumeverschil ook bij het fruitdrogingsproces een belangrijke rol speelt, was hiermee de naam Puffin geboren.